Voor iedereen is er een passende plek op de arbeidsmarkt. Daarin gelooft Monique Ballering met hart en ziel. Die passie is voelbaar wanneer zij aan het woord is over ziekteverzuim en casemanagement.

Zij spreekt: Monique Ballering | Recht Door Zee Casemanagement

Vrouwelijke deskundige

Als vrouwelijke deskundige op het gebied van inzetbaarheid is Monique te boeken via sprekersbureau Zij Spreekt. Dit bureau bemiddelt in kundige vrouwen op vele vakgebieden. Zij zijn veelgevraagd als spreker of dagvoorzitter op congressen en symposia. Ook zijn de sprekers regelmatig te zien als gast in praatprogramma’s.

Lezingen bij Zij Spreekt

Monique gaat lezingen verzorgen over wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim en geeft daarbij voorbeelden over duurzame inzetbaarheid uit de praktijk. Ook praat zij over structurele verzuimoplossingen. Daarnaast heeft Monique veel te vertellen over het binden, boeien en inspireren van werknemers in een nieuwe wereld. Denk daarbij vooral ook aan het voorkomen van verzuim en het vergroten van inzetbaarheid in het post-coronatijdperk.

Monique boeken als spreker?

Organiseert u een bijeenkomst waaraan Monique met haar expertise een mooie bijdrage kan leveren? Bekijk dan haar profiel bij Zij Spreekt en maak gebruik van haar kennis en enthousiasme.