Vandaag zijn Franca en Gerly gestart bij ons. Dat betekent een feestje met bloemen, een laptop, telefoon en een wandeling met je nieuwe collega’s.

Wij doen wat we beloven, dus ze worden opgeleid tot Recht Door Zee Casemanager. Een Recht Door Zee Casemanager kijkt namelijk verder dan wet- en regelgeving, omdat het om mensen gaat. Je werkt in een team van geregistreerde casemanagers én leert hoe je besparingen inzichtelijk kunt maken. Onze directeur Monique Ballering heeft deze week haar agenda vrijgemaakt om Gerly en Franca kennis te laten maken met onze missie, visie en kernwaarden. Al onze collega’s zijn uniek en iedereen mag zijn eigen betekenis geven aan onze kernwaarden: vrijheid, eerlijkheid, toewijding, ontwikkeling en veiligheid. Dat gaan Gerly en Franca de eerste week doen en ondertussen leren ze alle collega’s en hun team kennen.

Daarna hebben Gerly en Franca de tijd om de actuele ontwikkelingen op het gebied van verzuim tot zich te nemen en de Recht Door Zee processen te leren. Hebben ze hun plek gevonden bij ons? Dan zoeken wij een passende de opdracht waar zij en onze klanten blij van worden.

Recht Door Zee Casemanager. Iets voor jou? Check onze vacature

Om het feestje nog completer te maken heeft Gerly vandaag te horen gekregen dat hij geslaagd is voor Register Care Case Manager (Rccm®)

Gefeliciteerd Gerly! En succes Franca!