Waarom kiezen voor Recht Door Zee

Wij willen het beste casemanagement bureau van Nederland zijn. Het beste casemanagement bureau volgt niet de letter der wet, maar durft verder te kijken en te denken. Daar is één reden voor. Omdat het om mensen gaat. Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Daarom leveren wij maatwerk én zijn we maatwerk. Gaat u met ons uw verzuim oplossen, dan kunt u dit verwachten.

 • Wij leiden een casemanager op tot ‘rechtdoorzee casemanager’
  Elke rechtdoorzee casemanager is door Monique Ballering ingewerkt. Iedereen is uniek. Elke organisatie is uniek. Daarom zoeken we na een ruime inwerkperiode een opdracht waar de rechtdoorzee casemanager en onze klant blij van wordt.

 • Geregistreerd en altijd studerend
  Wij werken uitsluitend met geregistreerde casemanagers. Dat betekent dat iedereen op de hoogte is én blijft van alle wet- en regelgeving omtrent verzuim. Ook krijgen al onze medewerkers een opleidingsbudget om zich verder te ontwikkelen in de richting die bij ze past.

 • Onze adviezen zijn rechtdoorzee
  Wij hebben geen dubbele agenda’s en zijn eerlijk tegen iedereen. De mens is leidend, niet de wet- en regelgeving. Wat heeft de mens nodig om beter te worden in wat hij doet? Zo zijn we intern én extern.

 • Verzuim kennis en ervaringsteam
  Onze Recht Door Zee Casemanager staat er nooit alleen voor. Maandelijks houden we alle casemanagers op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving tijdens onze samenwerkingsdagen en intervisies. Casemanagers brengen zelf casuïstiek in en dat behandelen we in het team.

Professioneel, betrokken
en volhardend gaan voor win-win.

Marinka van Glasberg - HR Manager, Brabant Zorg

Af en toe is het prettig over ingewikkelde verzuimdossiers te sparren met échte verzuimspecialisten.
Om je eigen kennis te vergroten én een positiever resultaat te behalen.

Rina van der Zwaag - HR Manager, Vlint Holding BV

Onze ervaringen met Recht Door Zee zijn zeer positief. Zij denken echt met de ondernemers mee
en komen ook met goede oplossingen en adviezen. Het zijn echt toppers!

Marco Tiggelman - Eigenaar, James Autoservice

Een flexibele en meedenkende arbodienstverlener,
die samen met jou het verzuim probeert terug te dringen.

Anouk Kleijn - P&O Adviseur, Stichting De Schoor

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft geruime tijd gebruik gemaakt van de diensten van Recht door Zee Casemanagement door de inzet van een casemanager. Wat typeert de samenwerking: snelle inzet/plaatsing, kennis van zaken, professionaliteit, fijne collega, Recht Door Zee investeert.

Birgitte van den Berg, Teammanager, P&O Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Als partner heeft Recht Door Zee Casemanagement er samen met het vaste team voor gezorgd dat onze organisatie weer een stap verder is gekomen in het professionaliseringsproces t.a.v. duurzame inzetbaarheid. Wij zijn nu met een vast team klaar voor een goede toekomst in een wendbare organisatie.

Andre Drenth, Teammanager HR Services, Gemeente Almere
 • Partners voor verzuim en inzetbaarheid
  Wij hebben een breed netwerk en veel ervaring binnen het speelveld verzuim en inzetbaarheid. Daaruit hebben we verschillende partners geselecteerd met dezelfde mind-set als wij en hebben we samenwerkingsverband mee. Dat scheelt tijd én geld.

 • One-Stop-Shop Inzetbaarheid
  Al onze partners zijn onafhankelijk en werken altijd onder eigen label. Wij hebben een vertrouwensband en delen dezelfde visie. Omdat het om mensen gaat. Al onze partners zijn via de rechtdoorzee casemanager bereikbaar.

 • Monique deelt
  Monique Ballering weet wat er speelt in de markt. Zij is bestuurder bij de RNVC, spreekt de taal van de ondernemer en kent alle stakeholders van het speelveld verzuim en arbeidsongeschiktheid. Monique deelt maandelijks haar visie op actuele onderwerpen binnen de sociale zekerheid op onze website.

 • Geen verrassingen achteraf
  Wij blijven altijd met elkaar in gesprek. Samen stellen we doelen voor verzuim en inzetbaarheid. Elk kwartaal evalueren we onze gezamenlijke doelen en stellen ze indien nodig bij. Dat voorkomt teleurstellingen bij beide partijen.

Weten waarom?

Recht Door Zee Directeur Monique vertelt het graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.