De wereld van nu vraagt om een andere aanpak van verzuim en arbodienstverlening: onderscheidend, resultaatgericht en rechtdoorzee. Iedereen moet alle zeilen bijzetten om de economie weer een boost te geven. In organisaties is behoefte aan de juiste mensen op de juiste plek.

Structureel aanpakken

Wij plakken geen pleisters. Samen met de bedrijven en organisaties voor wie wij werken, lost Recht Door Zee Casemanagement structureel het verzuim op. Wij vergroten de inzetbaarheid van alle medewerkers in uw organisatie. Past iemand niet meer binnen uw bedrijf? Of kan een medewerker het werk niet langer tot pensioengerechtigde leeftijd met plezier uitvoeren? Dan gaan we samen met u én onze partners op zoek naar een passende oplossing.

Korte lijnen

Bij ziekteverzuim kijken we vanaf de eerste verzuimdag naar arbeidsmogelijkheden. Wat is er wél mogelijk? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen wil werken, niet omdat het moet. We hebben een grondige kennis van wet- en regelgeving, maar houden daarbij altijd de mensen om wie het gaat in het oog. Een groot voordeel voor u als werkgever is de korte lijnen die u heeft met de casemanager (taakdelegatie) én de bedrijfsarts.

Kop koffie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met ons. Wij komen graag op korte termijn een (virtuele) bak koffie met u drinken om te bespreken of onze arbodienstverlening bij uw organisatie past.

Vergeet niet vóór 1 oktober 2020 pro forma het contract met uw huidige arbodienst op te zeggen. Dit geeft ruimte om op zoek te gaan naar een andere passende oplossing.