Het Financieele Dagblad organiseert jaarlijks de FD Gazellen Awards. Recht Door Zee Casemanagement is uitgenodigd in november een Gazelle Award in ontvangst te nemen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de krant uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om hiervoor in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019). Ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid zijn van belang.

FD Gazellen | Recht Door Zee Casemanagement

Meest opvallende gazelle

Recht Door Zee Casemanagement is een van de 772 snelstgroeiende bedrijven van Nederland en is FD Gazelle in de regio West, categorie klein. Op donderdag 19 november maakt het Financieele Dagblad tijdens een digitale uitreiking de winnaars per regio bekend. Ook de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen worden dan uitgereikt. Wie de winnaar van de top-100 is en welk bedrijf de Oryx prijs in de wacht sleept voor de meest opvallende Gazelle, maakt het FD dan ook bekend.

Vreugdesprong

Het complete team van Recht Door Zee Casemanagement maakt alvast een vreugdesprong met deze mooie erkenning. In onze virtuele bedankspeech willen we graag al onze klanten in het zonnetje zetten. Dankzij jullie zijn wij nu FD Gazelle 2020!