Onze eerste Q-update is een feit. We nemen u mee in ons vak casemanagement en Corona, brengen u op de hoogte over de veranderingen in wet- en regelgeving én vertellen u over de ontwikkeling ons team. Zo blijft u op de hoogte en bent u in staat verzuim structureel op te lossen.

Recht Door Zee | Ziekteverzuim | contact

Alles liep op rolletjes in januari. Vol goede moed zijn we 2020 van start gegaan. We zijn van start gegaan met het bouwen van een nieuwe website. Een website waar iedereen kennis kan opdoen over verzuim en inzetbaarheid én kan leren wat echte casemanagement verzuim bedrijven is.

We hebben geleerd wat we willen bereiken met een website, maar ook hoe we dat willen bereiken. Wij geloven in het delen van onze kennis én laten zien waarin u echt verschil kunt maken. Dat was de basis van een nieuwe goed vindbare website. Medio maart is de website live gegaan en wij zijn trots op het resultaat. Neem gerust een kijkje en laat Monique Ballering weten wat u ervan vindt.

 

Recht Door Zee Team nieuws

Waar we bouwen aan een online toekomst, bouwen we ook aan onze mensen om ons heen. We hebben leuke sollicitatiegesprekken gevoerd en twee nieuwe Recht Door Zee Casemanagers aangenomen. Gerly en Franca zijn ons in maart komen versterken en hebben een opdracht waar zij en onze klanten blij van worden.

Gerly en Franca stellen zich graag voor. De foto kan nog even niet, maar wel een introductie.

 

Begin februari hadden wij ons halfjaarlijks bedrijfsuitje waar wij met het hele team de geschiedenis van Zeist hebben leren kennen. We hebben geleerd hoe de wereld eruit zag in 1745. Dat ook toen al ieder mens gelijk was, dat we voor elkaar moeten zorgen en dat we de verbinding met elkaar moeten aangaan. Mooie woorden uit die tijd die wij in deze tijd hard nodig hebben. Dat geeft ons de teamspirit die we nodig hebben.

Corona & Casemanagement Verzuim

Ook in casemanagementland is het belangrijk om te weten hoe we omgaan met de huidige coronasituatie. De wetten en regels zijn binnen verzuim een kapstok waaraan u uw verzuimdossier kunt ophangen. Wij kijken altijd verder dan wetten en regels, maar ook bij ons blijft het gaan om de juiste keuze maken. Wat mag wel en wat mag niet.

Wat in januari nog kon, kon eind februari niet meer. Genoeg redenen om een veelgestelde vragenpagina op te zetten waarop wij alle vragen omtrent casemanagement verzuim en Corona zo goed mogelijk beantwoorden. Wanneer er wijzigingen zijn, dan passen we die aan.

 

Verandering in wet- en regelgeving casemanagement

Vanaf 1 april 2020 is er een compensatieregeling transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Hiermee wordt de transitievergoeding vergoed voor arbeidsovereenkomsten die zijn beëindigd vanaf 1 april 2015.

 

Wat gaan we doen in Q2

Wij geloven in samenwerken. Ook in moeilijke tijden. Samen met onze klanten gaan we kijken hoe we elkaar kunnen blijven helpen en gezamenlijke doelen stellen. Die doelen gaan we proberen samen te realiseren. Dat is het beste wat wij nu kunnen doen.

Casemanagement verzuim is een specialistisch vak. Wij zijn altijd op zoek naar goede casemanagers die bij ons willen werken. Omdat wij eerst casemanagers opleiden tot een Recht Door Zee Casemanager én dan opzoek gaan naar een opdracht waar de klant en onze casemanager blij van worden.

Ook willen we in Q2 Corona & Casemanagement zuiver houden. Dat betekent dat we adviseren conform de regels en ons houden aan de gestelde AVG richtlijnen. Omdat de coronasituatie ingewikkelde verzuimsituaties opleveren, is het juist nu van belang dat u goed advies krijgt en u zich er aan houdt. Daar helpen wij graag bij.

En we zijn op tv geweest bij ‘Zo kan het ook’. Waarbij wij een vernieuwde blik mogen geven op Casemanagement Verzuim. U zieT hoe wij anders zijn dan andere casemanagementbureaus en waarom dat meer oplevert op de korte en lange termijn.

 

Op naar een mooi Q2. Omdat het om mensen gaat!