Dit jaar bestaat Recht Door Zee Casemanagement 10 jaar. Op 8 augustus 2011 schreef Monique Ballering haar bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Voor haar staat de mens centraal. In haar privéleven, maar ook in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Dat dit zijn vruchten afwerpt, leest u hieronder in haar blog. Recht Door Zee Casemanagement: al 10 jaar mens- en resultaatgericht!

Verleden

Gestart als ZZP’er, werd mijn bedrijf na een half jaar een vof en stapte mijn man als vennoot in het bedrijf. Vijf jaar lang hebben we “de ballen uit ons broek” gewerkt, veel geld verdiend en onze klanten veel geld bespaard. Na 5 jaar zijn wij mensen in dienst gaan nemen en hebben wij veel in ons team geïnvesteerd. Niet alleen in het opleiden van ons team, maar ook in de teambuilding en het doorontwikkelen van onze missie en visie: verder kijken dan wet- en regelgeving omdat het om mensen gaat.

Na jaren van investeren en groei was de tijd daar: we werden FD Gazellen 2020. Een prijs die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We draaiden onze beste omzetten ooit. En toen kwam corona…

Net als vele andere ondernemers hebben wij last gehad van de huidige crisis. Interim opdrachten werden niet meer verlengd en nieuwe opdrachten bleven uit. We hadden twee keuzes: saneren of investeren. Nadat wij 5 jaar lang gebouwd hadden aan een prachtig team van professionals hebben wij de keuze gemaakt om te investeren in het team en het bedrijf.

Wij hebben deze rustige periode gebruikt om onze bestaande oplossingen door te ontwikkelen en nieuwe oplossingen te bedenken. We hebben in deze tijd van afstand juist veel aan teambuilding gedaan en de interne opleiding “de Recht Door Zee Casemanager” ontwikkeld. Hierdoor kunnen we onze klanten nog meer op een eenduidige wijze adviseren.

Daarnaast hebben we onze Recht Door Zee Arbodienstverlening geherintroduceerd. Waarbij wij met name MKB, maar ook grotere organisaties op onze rechtdoorzee-manier willen adviseren. Gericht op de mens én het resultaat.

Heden

Strategisch verzuim advies én interim casemanagement
De organisaties die toekomstbestendig zijn gebleken, weten ons weer te vinden. Met het verschil dat we niet alleen als interim casemanager worden ingezet, maar samen met de mensen in de organisatie strategie inzetbaarheid ontwikkelen. Waardoor wij eraan bijdragen verzuim structureel op te lossen. Van verzuim naar duurzame inzetbaarheid.

Recht Door Zee Arbodienstverlening
De zomerperiode hebben we gebruikt om een nieuw verzuimsysteem te implementeren. Hierdoor zijn wij klaar om onze arbodienstverlening te lanceren en beogen wij een groei naar 60.000 aansluitingen.

De kers op mijn jubileumjaar is mijn nominatie voor Flevolandse Zakenvrouw 2021 in de categorie MKB van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen.

Toekomst

Flevolandse Zakenvrouw? Zakenvrouw Nederland? De toekomst zal het uitwijzen.

Voor iedere ondernemer is de toekomst onzeker. Wij kunnen namelijk geen van allen voorspellen wat de toekomst ons gaat brengen. Is er inderdaad licht aan het eind van de tunnel of blijft de huidige situatie zoals hij is? Hoe vaak gaat het land nog op slot? Hoelang blijven de steunmaatregelen van kracht en wanneer moeten alle leningen weer terugbetaald worden? Onzekere factoren waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Desondanks zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet. We hebben een team van professionals en een partnernetwerk én het allerbelangrijkste: klanten die net als wij de mens centraal stellen in hun organisatie en er samen met ons alles aan willen doen om hun mensen inzetbaar te houden, nu maar ook in de toekomst!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Recht Door Zee Casemanagement, onze dienstverlening en wat wij wellicht ook voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met mij op. Ik vertel u er graag meer over.