Recht Door Zee bestaat 10 jaar

Sinds augustus 2011 is Monique Ballering gestart als specialist in casemanagement verzuim en duurzame inzetbaarheid. In 2021 viert Recht Door Zee Casemanagement dus haar 10-jarig bestaan. Dat feest vieren we graag met u!

Daarom delen we dit jaar op elke 10e van de maand een nieuwe blog vol kennis en handige tips. Wij blikken terug op tien jaar casemanagement, samen met onze medewerkers. Want in ons werk draait het om kennis van zaken en de mensen die dat raakt. Die van ons én die van u. Zonder deze mensen is er geen Recht Door Zee. Op naar de volgende 10!

10 ways ziekteverzuim terugdringen

Ziekteverzuim brengt veel kosten met zich mee, komt voor in ieder bedrijf en zorgt vaak voor veel frustraties en irritaties. Toch is het eenvoudig mogelijk dit verzuim terug te dringen. In de maanden juli en augustus delen we ’10 ways’ hoe u zelf kunt bijdragen aan het verminderen van ziekteverzuim. Bekijk de 10 ways hier >>>

10 jaar Recht Door Zee met een aanpak die werkt

In de maand juni hebben wij aandacht besteed aan de veranderingen ten aanzien van verzuimbegeleiding in de afgelopen 10 jaar dat wij bestaan. De laatste jaren is er een verschuiving zichtbaar in de visie op verzuimbegeleiding. Er wordt meer effort gestoken in gezonde en bevlogen medewerkers om verzuim te voorkomen. In deze blog delen wij de persoonlijke ervaring van Monique Ballering en de persoonlijke aanpak van Recht Door Zee Casemanagement. Wij kijken verder dan wet- en regelgeving, omdat het om mensen gaat!

10 veel gestelde vragen en een online event

In de maand mei maakten we u deelgenoot van 10 veelgestelde vragen. We besteedden aandacht aan de vele vragen die dagelijks aan ons gesteld worden. Wij worden benaderd door werkgevers en werknemers met uiteenlopende vragen over “verzuim”. In deze blog delen wij 10 van deze Veelgestelde Vragen.

In april besloten we ons netwerk te trakteren op een bijzonder (online) evenement. Wij hebben een aantal van onze partners gevraagd hun inzichten met u te delen. Op 20 mei 2021 organiseren wij van 14:30 – 17:00 het evenement en vertellen u hoe je in deze tijd mentaal en fysiek fit kunt blijven.

10 jaar Recht Door Zee in beeld

In maart keken we terug op 10 jaar Recht Door Zee…

In januari gaven wij u 10 tips…
In februari belichtten wij de 10 stappen naar duurzame inzetbaarheid…

In 10 stappen naar
duurzame inzetbaarheid

10 Recht Door Zee
tips

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.