One-Stop-Shop Inzetbaarheid

Inzetbaar zijn betekent meer dan alleen op het werk verschijnen en uitvoeren. De privésituatie, gezondheid en het werk van een medewerker zijn allemaal factoren die invloed hebben op de mate van inzetbaarheid.

Zit een medewerker niet lekker in zijn vel, omdat het thuis niet goed gaat, dan merkt u dat op het werk. Andersom is dat ook zo. Is de sfeer bij de werkgever niet optimaal, dan kan er minder motivatie bij de medewerker zijn. Redenen genoeg om de balans tussen privé, gezondheid en werk zo optimaal mogelijk te houden.

One-Stop-Shop verzuim en inzetbaarheid

Samen met onze partners hebben wij een one-stop-shop model ontwikkeld voor verzuim en inzetbaarheid. Middels een analyse op verzuim- en inzetbaarheidsbeleid en een preventief medisch onderzoek op basis van Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) worden de resultaten in een realtime dashboard zichtbaar gemaakt. Vervolgens kunnen er verschillende ondersteuningen bij diverse partners ingezet worden om besparingen te realiseren en meten.

Onze partners

Alle partners hebben wij zorgvuldig uitgekozen. Samenwerken, vertrouwen, resultaat en dezelfde visie delen, zijn voor ons belangrijk. Wij geloven dat we mensen in beweging kunnen krijgen en hun eigen verantwoordelijkheid kunnen laten nemen.

Omdat het om mensen gaat

Wij geloven dat iedereen wil werken. Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Wij staan voor vrijheid, eerlijkheid, toewijding, ontwikkeling en veiligheid. Zo werken we met onze opdrachtgevers. Altijd rechtdoorzee.

Wij krijgen mensen in beweging, pakken door en gaan het gesprek aan om verantwoordelijkheid te nemen. Van medewerkers en ondernemers wordt ondernemerschap verwacht om duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt. Daar dragen wij onze kennis en ervaring graag aan bij. Door kennis te delen, te meten en samen te werken, zijn we sterker in de toekomst.

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.