Wist u dat…

Een basiscontract arbodienstverlening verplicht is vanaf één medewerker?
80% van het ziekteverzuim een niet medische oorzaak heeft?
Een zieke medewerker al snel € 300,- per dag kost?

Ons MKB-team staat voor u klaar. Wij denken in oplossingen. Anders dan andere arbodienstverleners zijn wij er écht op gericht om medewerkers snel en gezond weer aan het werk te krijgen.

Waarom een MKB-team?

Wij zijn zelf MKB en daarom weten wij als geen ander wat een MKB-ondernemer belangrijk vindt. Ieder mens is uniek, maar ieder bedrijf is dat ook. Dit betekent dat ieder bedrijf een eigen behoefte heeft aan advies over inzetbaarheid en verzuim. Wij leveren maatwerk waarmee wij MKB-ondernemers en hun medewerkers écht helpen én ontzorgen. Door goed bereikbaar te zijn en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te leveren. Vanaf de eerste verzuimdag richten wij ons op terugkeer in (eigen) werk. Waarbij wij de medewerker aan het roer zetten en niet bang zijn met alle betrokkenen rechtdoorzee te communiceren om het einddoel te bereiken.

Onze werkwijze is mensgericht én doelgericht

Onze casemanagers en inzetbaarheidscoaches zijn mens- én doelgericht. Zij kijken naar wat er nog wél kan in plaats van wat er (nog) niet kan. Zij luisteren en horen wat echt nodig is om mensen inzetbaar te krijgen en te houden. Onze aanpak is doelmatig en gericht op resultaat, maar altijd met oog voor de mens.

Voordelen Recht Door Zee Arbodienstverlening

Doordat wij werken met casemanagement taakdelegatie, zelfstandige BIG-geregistreerde bedrijfsartsen en geregistreerde casemanagers levert dat vele voordelen op, zoals:

  • Aandacht voor alle medewerkers om verzuim te voorkomen.
  • Zicht op arbeidsmogelijkheden vanaf de eerste verzuimdag.
  • Korte lijnen met de bedrijfsarts.
  • Hulp binnen 48 uur bij mentale en fysieke klachten.
  • Samen sturen op de verantwoordelijkheid van de medewerkers.
  • Samen reduceren en voorkomen van verzuim, geen pleisters plakken, maar structurele oplossingen bieden.

Overstappen?

Wilt u overstappen naar onze Recht Door Zee Arbodienstverlening? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op via 085-76 03 553 of via ons aanvraagformulier.