Studenten geven een kijk op de toekomst. Hoe zij de wereld zien, is anders dan wij. Daarom zijn wij een comakership aangegaan met Hogeschool Windesheim.

Wie en wat heeft Recht Door Zee Casemanagement nodig om te groeien?

Studenten Frenk, Maayke, Marlon, Max, Stephie en Tom gaven een presentatie van hun bevindingen en een preview van hun advies. En wat hebben we veel kunnen leren van studenten!

Onderzoek met het DESTEP-model laat zien dat de groei in het dagelijks gebruik van technologie zorgt voor groei in verzuim. Er is enorme toename in psychische klachten. En er is een positief verband tussen economische voorspoed en verzuim.

Ons verhaal is uniek vinden de studenten. Wij kijken echt naar mensen en laten zien dat het werkt. Wij durven ‘nee’ te zeggen tegen klanten die niet in ons verhaal geloven. Ieder mens telt. Van de schoonmaker tot aan de CEO. Dat verhaal moeten we online en offline gaan laten horen!

Bij marktverkenning is HR op zoek naar snel resultaat in verzuim. HR houdt van een persoonlijke aanpak en wil op de hoogte blijven. Omdat het om mensen gaat. De financiële medewerkers zien graag een groot financieel voordeel onderbouwd met cijfers. Dat is precies wat wij bieden, alleen weet nog niet iedereen dat.

Het eerste advies luidt: ga het verhaal van Recht Door Zee vertellen via Social media, de radio of op een abri. Dus wie weet hoor en ziet u ons binnenkort overal!

De eerste presentatie zit er op. Dat hebben we gevierd met een etentje bij Hudson. Bedankt Frenk, Maayke, Marlon, Max, Stephie en Tom voor een kijk in de markt, jullie interessante vragen en jullie enthousiasme.

Wij kijken uit naar jullie adviesrapporten in januari!