Van verzuim naar duurzame inzetbaarheid

Mensen worden steeds ouder. Hierdoor zal ook de komende jaren de pensioenleeftijd steeds hoger worden. Iedereen is erbij gebaat om medewerkers fit en vitaal te hebben en te houden. Alleen dan blijft de organisatie toekomstbestendig en blijven medewerkers werken omdat zij dat willen, niet omdat zij dat moeten.

Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. De medewerker is zelf de sleutel tot duurzame inzetbaarheid, maar heeft hierbij wel de juiste ondersteuning van de werkgever nodig. Inzetbaar blijven daar zorgt u samen voor. Wij geloven niet in standaard. Ieder mens is namelijk uniek. Iedereen wil werken, niet omdat het moet, maar om ergens bij te horen. Dat drijft mensen. Met die insteek hebben wij samen met Julien Pieters van Vitalics een inzetbaarheidstraining ontwikkeld.

training

VAN VERZUIM NAAR
DUURZAME INZETBAARHEID

Voor wie is deze training?

Voor alle medewerkers in de organisatie. Inzetbaar blijven begint namelijk niet bij de leidinggevende, de casemanager of de HR-afdeling, maar bij de medewerker. De oplossing komt in zicht als alle medewerkers kennis hebben. En als alle medewerkers weten hoe zij inzetbaar kunnen blijven. Hiervoor is kennis van de wet- en regelgeving nodig, met een vertaling naar de praktijk. Maar ook kennis over wat de medewerker zelf kan doen om inzetbaar te blijven. Omdat het om mensen én resultaat gaat.

Onze werkwijze

Onderwerpen die aan bod komen

  • Mensen bewegen naar toewijding
  • Gezonde en betrokken medewerkers
  • Actuele wet- en regelgeving vertaald naar de praktijk
  • Werkplezier
  • Een leven lang leren
  • Batterijen

Voordelen van onze online training

  • Wij combineren praktijk met actuele wet- en regelgeving
  • Waardoor u de kennis direct toe kunt passen
  • Er is voldoende gelegenheid uw eigen casuïstiek te bespreken
  • Samen komen we tot structurele en duurzame oplossingen

Omdat het om mensen gaat

Wij geloven dat iedereen wil werken. Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Wij staan voor vrijheid, eerlijkheid, toewijding, ontwikkeling en veiligheid. Zo werken we met onze opdrachtgevers. Altijd rechtdoorzee.

Wij krijgen mensen in beweging, pakken door en gaan het gesprek aan, zodat medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Van medewerkers en ondernemers wordt ondernemerschap verwacht om duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt. Daar dragen wij onze kennis en ervaring graag aan bij. Door kennis te delen, te meten en samen te werken, zijn we sterker in de toekomst.

Van verzuim naar duurzame inzetbaarheid training

Recht Door Zee Directeur Monique geeft ze graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.