Interim Casemanagement

Last van langdurig verzuim, complexe verzuimvraagstukken of een hoog verzuimpercentage? Omdat de eigen casemanager tijdelijk niet aanwezig is, er teveel werk ligt of de huidige casemanager niet op de hoogte is van de actuele wet- en regelgeving omtrent verzuim? Dan is interim casemanagement dé oplossing.

Een interim casemanager regisseert namens de werkgever alle processen rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Hij weet precies welke stappen wanneer genomen moeten worden tijdens het verzuimproces en houdt de financiële consequenties voor de werkgever én de medewerker in de gaten. Onze interim casemanagers zijn geregistreerd en worden altijd gedetacheerd vanuit Recht Door Zee Casemanagement met een vast uurtarief.

Wanneer een Recht Door Zee Casemanager aan de slag gaat, neemt hij drie maanden de taken over van de huidige casemanager. Na drie maanden komt de Recht Door Zee Casemanager met bevindingen ten aanzien van verzuim. Naar aanleiding hiervan krijgt u advies op maat om verzuim structureel op te lossen. Het doel van het rapport met bevindingen én het advies op maat is samen stoppen met pleisters plakken en ziekteverzuim structureel op te lossen.

Arbodienstverlening

One-Stop-Shop

Voordelen Interim Casemanagement

  • Direct inzetbaar
  • Alleen geregistreerde casemanagers
  • Nieuwe inzichten in verzuim
  • Flexibel, tijdelijk en vast casemanagement
  • Na drie maanden verzuim advies op maat
  • 1 team Recht Door Zee Casemanagers
  • 1 manier van werken
  • Verdient zichzelf terug
  • Landelijke dekking

Onze werkwijze

Omdat het om mensen gaat

Wij geloven dat iedereen wil werken. Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Wij staan voor vrijheid, eerlijkheid, toewijding, ontwikkeling en veiligheid. Zo werken we met onze opdrachtgevers. Altijd rechtdoorzee.

Onze geregistreerde casemanagers denken in mogelijkheden. Omdat wij verder kijken dan wet- en regelgeving. Wij hebben jarenlange expertise in casemanagement verzuim. En een team om op terug te vallen, kennis mee te delen en ervaringen mee uit te wisselen. Wij krijgen mensen in beweging, pakken door en gaan het gesprek aan om verantwoordelijkheid te nemen. Van medewerkers en werkgevers wordt ondernemerschap verwacht om duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt. Samen lossen we het verzuim op.

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

06 – 51 47 73 19

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.