Recht Door Zee Casemanagement bestaat dit jaar 10 jaar. Reden om ons netwerk te trakteren op een bijzonder (online) evenement.

Wij hebben een aantal van onze partners gevraagd hun inzichten met u te delen. Op 20 mei 2021 organiseren wij van 14:30 – 17:00 het evenement en vertellen u hoe je in deze tijd mentaal en fysiek fit kunt blijven.

Julien Pieterse, Directeur en Vitaliteitscoach Vitalics, neemt u mee in de betekenis van de 4 batterijen en hoe u deze in uw organisatie kunt inzetten om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren.

Marieken van der Leest, Oefentherapeut & Ergonoom & Work/life coach Fysiekcoach, deelt een interessant inzicht wat overgang voor belastbaarheid van medewerkers betekent en waarom overgangsklachten worden verward burn-out klachten.

Eugene Koeman, Eigenaar en Adviseur Arbeid en Gezondheid Tigra Amsterdam, vertelt welke facturen voorspellend zijn voor langdurig verzuim en de toegevoegde waarde van een PMO om langdurig verzuim te voorkomen.

Ten slotte vertaalt Monique Ballering, Directeur Recht Door Zee Casemanagement, de actuele wet- en regelgeving naar de praktijk en deelt haar kennis om medewerkers op afstand gemotiveerd en inzetbaar te houden.

HOE BLIJF JE MENTAAL EN FYSIEK FIT? | Recht Door Zee Casemanagement

Kosteloos aanmelden kan via onderstaande link >>>