Groei met ons mee

Wij zijn het beste casemanagementbureau van Nederland en willen dat ook blijven. Het beste casemanagementbureau volgt niet de letter der wet, maar durft verder te kijken en te denken. Daar is één reden voor. Omdat het om mensen gaat. Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Daarom leveren wij maatwerk én zijn wij maatwerk.

 • Wij leiden je op tot een Recht Door Zee Casemanager
  Elke nieuwe casemanager wordt eerst door Monique Ballering ingewerkt. Daarna krijg je de tijd om je andere collega’s en Recht Door Zee te leren kennen. Heb je je plek gevonden? Dan zoeken wij een passende de opdracht voor je.

 • Geregistreerd en altijd studerend
  Wij werken alleen met geregistreerde casemanagers. Dat betekent dat iedereen op de hoogte blijft van alle wet- en regelgeving omtrent verzuim. Je krijgt een interne opleiding, toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz en de ruimte om je verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past.

 • Onze adviezen zijn rechtdoorzee
  Wij hebben geen dubbele agenda’s en zijn eerlijk tegen iedereen. De mens is leidend. Wat heeft de mens nodig om beter te worden in wat hij doet? Zo zijn wij intern én extern.

 • Kennis en ervaringsteam
  Als Recht Door Zee Casemanager sta je er nooit alleen voor. Maandelijks houden we je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving tijdens onze samenwerkingsdagen en intervisies. De meest ingewikkelde casussen worden gedeeld en voorzien van nieuwe inzichten.

 • Partners voor verzuim en inzetbaarheid
  Wij hebben een breed netwerk en veel ervaring binnen het speelveld verzuim en inzetbaarheid. Uit dit netwerk hebben we verschillende partners geselecteerd met de juiste mindset en zijn we een samenwerkingsverband aangegaan. Dat helpt jou.

 • Monique deelt
  Monique Ballering weet wat er speelt in de markt. Zij is bestuurder bij de RNVC, spreekt de taal van de ondernemer en kent alle stakeholders van het speelveld verzuim en arbeidsongeschiktheid.

 • Geen verrassingen achteraf
  What you see, is what you get. En niet anders. We blijven altijd met elkaar in gesprek. Zit je nog goed op je plek? Heb je het naar je zin? Wat kunnen we beter doen? Open en eerlijk zijn voorkomt teleurstellingen en maakt ons allebei beter.

Groei jij met ons mee?

Onze Kwaliteitsmanager Maaike helpt jou graag.

06 – 22 53 42 48

Liever gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je.


Meegroeien? Bekijk onze arbeidsvoorwaarden.