“Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet wordt gezegd.”

Hoe ben je bij Recht Door Zee Casemanagement gekomen?

Al een aantal jaren werk ik als medisch secretaresse en heb ik veel geleerd in de medische branche. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn zoektocht kwam ik de vacature medisch secretaresse tegen bij Recht Door Zee Casemanagement. Voor mij was de arbodienstverlening een nieuw hoofdstuk, maar ik ben leergierig, dus dit was voor mij erg interessant. Het bevalt mij goed, fijne collega’s, hier zit ik zeker op mijn plek!

Wat doe je bij Recht Door Zee Casemanagement?

Ik werk als medisch secretaresse. Hier doe ik de administratieve handelingen en beheer ik de agenda’s. Buiten de reguliere administratieve taken binnen het bedrijf ben ik ook een directe ondersteuning van de casemanagers. Probeer ik de inzetbaarheidscoaches zo goed mogelijk tot dienst te zijn en een fijn contact te zijn voor de medewerkers.

Wat betekenen onze kernwaarden voor jou?

Mensgericht

Ik vind het erg belangrijk om mensgericht te zijn. Ieder mens is anders en heeft zijn eigen denkwijze. Daardoor is goede en duidelijke communicatie erg belangrijk voor mij. Zo kan je elkaar nooit verkeerd begrijpen. Open en eerlijkheid waardeer ik enorm.

Verbondenheid

Verbondenheid geeft je het gevoel erbij te horen. Je voelt je gewaardeerd en gezien. Ik vind het erg belangrijk dat je naar de persoon zelf kijkt in plaats van een oordeel over een ander te hebben. Luisteren naar een ander of dat een ander naar mij luistert, zorgt voor een verbinding. Waardeer elkaar om hoe de persoon is!

Daadkrachtig

Zo nu en dan daadkrachtig zijn, is een goeie eigenschap om verder te komen. Wanneer je daadkrachtig bent, kan je doorpakken en laat je zaken niet op zijn beloop.

Wat zijn je ambities?

Voorlopig focus ik mij op deze nieuwe rol binnen Recht door Zee, want hier heb ik ontzettend veel te leren. Het werk van mijn collega’s als casemanager vind ik ook erg interessant. Wie weet wat de toekomst brengt.

Wat is je persoonlijke quote of motto?

“Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet wordt gezegd.’’ Zowel privé als op professioneel vlak is communicatie de sleutel tot groei, begrip en het hebben van een fijne relatie met de mensen in je leven.

Grace Shady-Simis
Medewerker medisch secretariaat

Grace Shady-Simis
Medewerker medisch secretariaat

Hoe ben je bij Recht Door Zee Casemanagement gekomen?

Al een aantal jaren werk ik als medisch secretaresse en heb ik veel geleerd in de medische branche. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn zoektocht kwam ik de vacature medisch secretaresse tegen bij Recht Door Zee Casemanagement. Voor mij was de arbodienstverlening een nieuw hoofdstuk, maar ik ben leergierig, dus dit was voor mij erg interessant. Het bevalt mij goed, fijne collega’s, hier zit ik zeker op mijn plek!

Wat doe je bij Recht Door Zee Casemanagement?

Ik werk als medisch secretaresse. Hier doe ik de administratieve handelingen en beheer ik de agenda’s. Buiten de reguliere administratieve taken binnen het bedrijf ben ik ook een directe ondersteuning van de casemanagers. Probeer ik de inzetbaarheidscoaches zo goed mogelijk tot dienst te zijn en een fijn contact te zijn voor de medewerkers.

Wat betekenen onze kernwaarden voor jou?

Mensgericht

Ik vind het erg belangrijk om mensgericht te zijn. Ieder mens is anders en heeft zijn eigen denkwijze. Daardoor is goede en duidelijke communicatie erg belangrijk voor mij. Zo kan je elkaar nooit verkeerd begrijpen. Open en eerlijkheid waardeer ik enorm.

Verbondenheid

Verbondenheid geeft je het gevoel erbij te horen. Je voelt je gewaardeerd en gezien. Ik vind het erg belangrijk dat je naar de persoon zelf kijkt in plaats van een oordeel over een ander te hebben. Luisteren naar een ander of dat een ander naar mij luistert, zorgt voor een verbinding. Waardeer elkaar om hoe de persoon is!

Daadkrachtig

Zo nu en dan daadkrachtig zijn, is een goeie eigenschap om verder te komen. Wanneer je daadkrachtig bent, kan je doorpakken en laat je zaken niet op zijn beloop.

Wat zijn je ambities?

Voorlopig focus ik mij op deze nieuwe rol binnen Recht door Zee, want hier heb ik ontzettend veel te leren. Het werk van mijn collega’s als casemanager vind ik ook erg interessant. Wie weet wat de toekomst brengt.

Wat is je persoonlijke quote of motto?

“Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet wordt gezegd.’’ Zowel privé als op professioneel vlak is communicatie de sleutel tot groei, begrip en het hebben van een fijne relatie met de mensen in je leven.

Meer weten over onze casemanagers? Neem contact met ons op!