Geld besparen op ziekteverzuim. Omdat het om mensen gaat. Rechtdoorzee casemanager Daisy doet het.

Onze klanten weten het niet altijd, maar wij besparen enorm veel tijd en geld op verzuim voor werkgevers en voor medewerkers. Ook onze rechtdoorzee casemanagers zien niet direct wat zij besparen voor hun opdrachtgever en de medewerkers. ‘Just doing my job’, zeggen ze.

Wij vinden het wel belangrijk om te beseffen wat het inzetten van een rechtdoorzee casemanager oplevert voor alle partijen. Elk kwartaal bekijken we hoe onze casemanagers besparen. We rekenen uit hoeveel er bespaard wordt door de rechtdoorzee manier van werken. We delen kennis en ervaringen met elkaar, zodat al onze casemanagers die kunnen toepassen bij hun opdrachtgevers.

Onze manier van werken loont voor iedereen. Rechtdoorzee casemanager Daisy heeft dat laten zien afgelopen kwartaal. Zij lost verzuim samen op. Zonder vooroordeel gaat Daisy met de verzuimende medewerker in gesprek op zoek naar de oorzaak van het verzuim. Samen bepalen ze wat er nodig is om aan het werk te gaan. Daisy stelt samen met professionals, de medewerker en de werkgever een gezamenlijk doel. Iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en gaat aan de slag.

Regelmatig evalueert Daisy het plan met alle betrokkenen en indien nodig stellen ze het plan van aanpak bij, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Dat geeft de werkgever en de werknemer vertrouwen in elkaar. Samen zorgen ze ervoor dat de werknemer het lukt om gezond aan het werk te gaan en te blijven. Ook na de herstelmelding houdt het niet op. Daisy blijft belangstelling tonen als de medewerker weer aan het werk is. De kans op verzuim wordt daardoor minimaal. Je krijgt een gemotiveerde medewerker. Een gemotiveerde medewerker is en blijft een ambassadeur voor de organisatie.

Daarom zetten wij onze collega’s in het zonnetje. Na Cynthia is Daisy de tweede rechtdoorzee casemanager die uit eten mag op kosten van Recht Door Zee Casemanagement. Omdat het bij ons ook om mensen gaat.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen besparen? Bel ons: 036 737 00 84

Wij kijken verder dan wet- en regelgeving. Omdat het om mensen gaat.