Duurzame inzetbaarheid

Medewerkers die hun hele loopbaan lang aantrekkelijk blijven voor u als werkgever, vergt een flinke inspanning van beide kanten. Het levert ook heel wat op! Competente, gemotiveerde en gezonde werknemers zijn goud waard voor een organisatie. Recht Door Zee Casemanagement levert daar graag een bijdrage aan.

Zelf regie nemen

Werknemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun carrière en de manier waarop zij die vorm willen geven. Een goede werkgever ondersteunt daarbij waar mogelijk op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door duidelijk aan te geven welke richting de organisatie op beweegt. En welke kennis en vaardigheden hiervoor van belang zijn. Wanneer medewerkers de ruimte en de middelen krijgen om die skills op te doen, biedt dat een basis voor duurzaam succes.

Waarom duurzame inzetbaarheid?

Het werk binnen uw organisatie (en daarbuiten) verandert voortdurend. De markt vraagt om nieuwe producten of aangepaste dienstverlening. De wereld om ons heen blijft in ontwikkeling. Of dat nu komt door digitalisering, Brexit, de langere levensverwachting of een wereldwijde pandemie. Uw organisatie past zich daarop aan, probeert voorop te lopen in ontwikkelingen om altijd klaar te zijn voor de toekomst. Daarom heeft u belang bij werknemers die optimaal bijdragen aan een flexibele en productieve organisatie. Mensen die nu én in de toekomst het verschil maken voor uw bedrijf.

Inzetbaarheidstraining

Met onze inzetbaarheidstraining werken medewerkers en werkgever gezamenlijk aan het verbeteren van blijvend plezier op de werkvloer. Dat bevordert een cultuur waarbinnen kennis delen, veiligheid en een hoger ambitieniveau vanzelfsprekend worden.

One-stop-shop verzuim en inzetbaarheid

Voor het tegengaan van verzuim en het verbeteren van de inzetbaarheid van medewerkers, heeft Recht Door Zee Casemanagement met haar partners een one-stop-shop ontwikkeld. Wij analyseren het verzuim- en inzetbaarheidsbeleid en voeren een preventief medisch onderzoek uit. Op basis van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) maken wij de resultaten zichtbaar in een realtime dashboard. Daarna zijn er verschillende manieren van ondersteuning mogelijk via onze diverse partners. Dat leidt tot het realiseren van meetbare verbeteringen en besparingen.

Arbodienstverlening

Recht Door Zee Casemanagement werkt als arbodienstverlener graag samen met u aan de duurzame inzetbaarheid van al uw medewerkers. Met casemanagement taakdelegatie, zelfstandige bedrijfsartsen en geregistreerde casemanagers. Dat noemen we Arbodienstverlening. Wij bieden maatwerk, omdat elke organisatie en iedere medewerker anders is. Dat scheelt u tijd én geld.

Meer weten?

Recht Door Zee Casemanagement vertelt graag meer over duurzame inzetbaarheid en zorgt ervoor dat medewerkers (weer) met plezier aan de slag gaan. Neem contact op met ons voor een kennismaking.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe u kunt besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.