Vanavond vrijdag 24 september 2021 is de verkiezingsavond voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2021 en maakt de jury de winnaars bekend. Monique Ballering van Recht Door Zee Casemanagement is genomineerd als Flevolandse zakenvrouw MKB. En of ze nu wint of niet, voor haar team is zij nu al de overtuigende winnaar. Want zij denkt groot, groeit door en maakt impact! Ook vanavond. Genomineerd worden is een hele eer. Dat gebeurt niet zonder reden. De reden waarom licht collega Maaike graag toe in haar blog.

 

Denk groot. Groei door. Maak impact.

Het is een titel die ik vandaag ergens tegenkwam en die mij maar niet losliet. Want hoezeer vertegenwoordigen deze woorden mijn werkgever en collega Monique.

Denk groot

Dit jaar bestaat haar bedrijf Recht Door Zee Casemanagement 10 jaar. Ze heeft behoorlijk carrière gemaakt en dat doe je niet door achterover te leunen en af te wachten wat er op je pad komt. Nee, dat gebeurt door hard werken, heel hard werken, zelf initiatief te nemen en jezelf doelen te blijven stellen en altijd te blijven leren. Iedere dag weer. Waar sta je en waar wil je naartoe? Vragen die herhaaldelijk terugkomen. Want ondernemen is niet altijd even makkelijk. Net als ieder ander maak je ingrijpende gebeurtenissen mee, maar deze gebeurtenissen kunnen de levensloop van je bedrijf positief benaderen. Ook die van Recht Door Zee. Zo heeft het coronavirus ons bedrijf in zijn greep gehad. We onttrekken ons er inmiddels gelukkig langzamerhand uit, maar de positieve instelling van Monique en haar vertrouwen in het bedrijf en in haar team, zijn steevast overeind gebleven. Opgeven was nooit een optie. En dat betekende doorgaan met ondernemen, risico durven nemen en lef tonen.

Groei door

Recht Door Zee wil groeien. Niet alleen meer klanten en omzet, maar ook investeren in het team en in de teamprestaties, in klantinzicht en mogelijkheden. Met de groei van een onderneming lijkt de menselijke maat veelal verloren te gaan. Maar niet bij Monique, niet bij Recht Door Zee Casemanagement! We hebben oog voor de mens achter de zieke medewerker. We maken graag een verschil voor zowel de medewerker als de werkgever, maar ook voor het eigen team. We willen niet iedere dag meer of hoger. Wel elke dag een beetje wijzer, beter, oprechter, toegankelijker of meer onszelf zijn. Als mens, als medewerker, als team en als bedrijf. Groeien door te doen, want als je wilt doorgroeien, neem je verantwoordelijkheid, help je waar je kunt en neem je je eigen plek in. Wij groeien met ons hart, met Monique als hart van ons bedrijf.

Maak impact

Bij Monique zit het ondernemen in haar bloed. Ze vindt het fantastisch. Ze onderneemt met impact op haar bedrijf, op haarzelf en op anderen. Ze verenigt, stimuleert, toont begrip, zet mensen in hun kracht  en maakt gebruik van hun waarden, ambities en talenten. En dat resulteert in een duurzame samenwerking en in een hecht team. Bij alles wat ze doet toont ze haar maatschappelijke betrokkenheid. Haar bevlogenheid, overtuigingskracht en expertise worden alom geroemd. Ze maakt het verschil in haar (werk)omgeving, team, organisatie, resultaten en voor haar klanten. Wellicht wel meer dan dat ze beseft.

Acht vrouwelijke Flevolandse ondernemers maken vanavond kans op de titel Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. Voor ons team is het duidelijk en kan er maar 1 de winnaar zijn! Heel veel succes, Monique!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Recht Door Zee Casemanagement, onze dienstverlening en wat wij wellicht ook voor u kunnen betekenen? Neem  dan contact met ons op.