Casemanagers in beeld

De casemanagers van Recht Door Zee Casemanagement kunnen u veel vertellen. Over hoe zij hun werk doen en wat u als bedrijf of organisatie daaraan heeft. Zij helpen u en uw medewerkers met plezier aan het werk te blijven. Als medewerkers ziek thuis zitten, nemen onze casemanagers het voortouw, zodat ze weer aan de slag komen. Want niemand zit graag thuis, daar zijn we van overtuigd. Bekijk de video’s met onze casemanagers.

“Vanaf eerste ziektedag inzicht in mogelijkheden”

Kijken naar wat wél mogelijk is. Dat is de toegevoegde waarde van een casemanager met specialisatie taakdelegatie. Direct duidelijkheid voor werkgever én werknemer. Dat is wel zo prettig en voorkomt langdurig verzuim. Casemanager Taakdelegatie Sanne Sternfeld vertelt hoe wij dit op de Recht Door Zee-manier aanpakken.
Wij kijken verder dan wet- en regelgeving, omdat het om mensen gaat.

“Interim Casemanagement, juist nu”

Waarom is de keuze voor interim casemanagement juist nu een goed idee? Onze interim casemanagers zijn direct inzetbaar. Wij zijn gewend ons de gewoontes van een organisatie snel eigen te maken. Hiervoor hoeven wij geen kennis te maken met alle afdelingen. We weten de weg te vinden en zien snel hoe de hazen lopen. Ook nu op afstand. Dat zijn wij namelijk gewend. Wij werken doelmatig en zijn mens én resultaatgericht. Waardoor wij ook op afstand onze toegevoegde waarde kunnen aantonen. Interim casemanager Sebastiaan van den Hoek vertelt hoe wij dit op de Recht Door Zee-manier aanpakken.
Wij kijken verder dan wet- en regelgeving, omdat het om resultaat gaat.

Benieuwd hoe u kunt besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.