Ziekteverzuimbeleid

Ziekteverzuimbeleid verdient aandacht

Het ziekteverzuimbeleid verdient aandacht. Ziekteverzuim is namelijk vervelend voor alle partijen. Zowel voor de medewerker die ziek thuis zit als voor zijn team én voor het bedrijf zelf. Ziekteverzuim kost namelijk gemiddeld €300,- per dag. Hoe je ziekteverzuim kunt terugdringen? Dat is onder andere door het ziekteverzuimbeleid onder de loep te nemen met een professional. De professional kan kijken naar knelpunten en valkuilen. Daarnaast kan de professional bij ziekteverzuim snel optreden. Het team van Recht Door Zee Arbodienstverlening staat er bijvoorbeeld om bekend om te kijken naar wat er wel kan. Zo kan een medewerker – ondanks fysieke of mentale klachten – in zijn eigen tempo re-integreren.

Elk ziekteverzuim beleid is uniek bij Recht Door Zee Arbodienstverlening

Bij Recht Door Zee Arbodienstverlening behandelen we elk ziekteverzuim beleid én de uitvoering hiervan als uniek. Elk mens en elke bedrijf is namelijk anders. Wij denken met je mee en durven hierbij ook out of the box te denken. Onze persoonlijke aandacht zorgt er voor dat elke medewerker zich gezien en gehoord voelt. Bij ziekte kun je altijd rekenen op onze steun en advies. Uiteraard doen we dit in goed overleg met de bedrijfsarts. Onze nauwe samenwerking met meerdere partijen zorgt er voor dat we snel kunnen optreden. Zo bieden wij passende zorg binnen twee dagen.

Jouw ziekteverzuimbeleidsplan met ons bespreken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons en onze werkwijze? Maak dan een afspraak om jouw ziekteverzuimbeleidsplan met ons te bespreken. Wij voorzien je graag van raad en advies. Daarnaast werken we met interessante abonnementen waardoor het mogelijk is om een langdurige samenwerking aan te gaan. Zo weet je zeker dat er altijd een professional klaar staat voor jou en je team. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt over ons en onze manier van werken. Voor vragen of om een afspraak te maken, kun je ons bereiken via het contactformulier, telefoon of e-mail.

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.