Ziekteverzuimbegeleiding

Ziekteverzuimbegeleiding door Recht Door Zee Arbodienstverlening

Wil je graag ziekteverzuimbegeleiding krijgen van een professional die verder kijkt dan de wet- en regelgeving? Iemand die jouw bedrijf én medewerkers ziet als uniek en voorziet van een persoonlijk, professioneel en passend advies? Maak dan kennis met de professionals van Recht Door Zee Arbodienstverlening. Wij staan bekend om onze frisse blik en positieve energie. Zo zorgen we er niet alleen voor dat het ziekteverzuim lager wordt, maar zorgen we er ook voor dat je medewerkers weer sneller aan de slag kunnen. Door te denken in oplossingen en mogelijkheden zorgen we voor een groot verschil.

Ziekteverzuimbegeleider met aandacht voor alle medewerkers

Onze ziekteverzuimbegeleider heeft aandacht voor alle medewerkers. Zo proberen we te voorkomen dat mensen uitvallen door het ziekteverzuimbeleid onder de loep te nemen. Samen met jou stellen we doelen op en bedenken we wanneer en op welke manier we deze gaan meten. Mocht er iemand ziek worden, dan bieden wij zo snel mogelijk passende (medische) ondersteuning. Door snel te reageren, voorkomen we dat iemand langdurig in de ziektewet terecht komt. Mocht dit wel het geval zijn, dan proberen we zo veel mogelijk in mogelijkheden te denken. Snel weer aan het werk kunnen is namelijk positief voor iedereen.

Meer weten over begeleiding ziekteverzuim?

Wil je meer weten over onze begeleiding ziekteverzuim? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Recht Door Zee Arbodienstverlening. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en kunnen al je vragen beantwoorden. Hier kun je eveneens ook online meer informatie vinden over wie wij zijn en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Online kun je direct uitrekenen wat je kan besparen op verzuimkosten. Ben je enthousiast geworden? Wij helpen je direct met (pro forma) overstappen als je je gegevens achterlaat op onze website. 

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.