Ziekteverzuim terugdringen

Staat ziekteverzuim terugdringen hoog op de agenda?

Staat ziekteverzuim terugdringen hoog op uw agenda? Dat snappen we bij Recht Door Zee Casemanagement maar al te goed. Ziekteverzuim is namelijk niet alleen vervelend voor de zieke werknemer en het team, maar ook voor u. Ziekteverzuim kost u dagelijks namelijk behoorlijk wat geld. Wat de beste manier is om ziekteverzuim terug te dringen? Dat is geheel afhankelijk van uw bedrijf. Aangezien er geen standaard oplossing bestaat, is het verstandig om een casemanager van Recht Door Zee Casemanagement in te schakelen. Deze kijkt met een professionele én persoonlijke blik naar uw bedrijf en situatie en werkt nauw samen met onze inzetbaarheidscoaches en de arbo arts.

Terugdringen ziekteverzuim op de korte én lange termijn

Terugdringen ziekteverzuim is niet alleen belangrijk op de korte termijn, maar juist op de lange termijn. U wilt immers een toekomstbestendig bedrijf creëren. Dit doet u door te werken aan duurzame inzetbaarheid. Bij Recht Door Zee Casemanagement leggen we u graag uit wat dit precies is en hoe dit in zijn werk gaat. Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor ons vak zullen we een belangrijke partner binnen uw bedrijf vormen. En omdat elk bedrijf uniek is, werken we graag op een zo flexibele en persoonlijk mogelijke wijze. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons abonnement. Zo staan we voor u klaar wanneer u dat nodig heeft.

Vragen over verzuim terugdringen?

Heeft u vragen over verzuim terugdringen? Op onze website vindt u veel belangrijke informatie en het kopje “veelgestelde vragen”. Maak kennis met ons, lees meer over onze diensten en het abonnement. Daarnaast kunt u direct contact met ons opnemen via het contactformulier of de telefoon. Het team van Recht Door Zee Casemanagement staat klaar om uw vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met u te maken. We hopen u snel te begroeten bij Recht Door Zee Casemanagement en samen aan de slag te gaan met het terugdringen van ziekteverzuim. Samen creëren we een gezonde en productieve werkomgeving!

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.