Ziekteverzuim aanpakken

Maak van ziekteverzuim aanpakken een prioriteit

Ziekteverzuim aanpakken is een prioriteit binnen veel bedrijven. Zo kost ziekteverzuim gemiddeld zo’n €300,- per dag. Daarnaast moet de rest van het team extra werkzaamheden uitvoeren, wat de werkdruk en de sfeer niet ten goede komt. En dat terwijl blijkt dat een ziekteverzuim boven de 3% beïnvloedbaar is. Wil je graag dat een professional helpt om het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf te reduceren? Bij Recht Door Zee Arbodienstverlening staan we voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in arbodienstverlening en casemanagement. Wij kijken naar structurele oplossingen waarmee je niet alleen nu vooruit kunt, maar waar je ook op de lange termijn profijt van hebt.

Verzuim aanpakken en doelen opstellen

Verzuim aanpakken doen we door allereerst met jou rond de tafel te gaan zitten. Wat zijn jouw doelstellingen en binnen welke termijn? Door de doelen meetbaar te maken, kunnen we tijdens evaluatiegesprekken ook daadwerkelijk kijken of we vooruitgang boeken. Zodra we een plan van aanpak hebben gemaakt gaan we aan de slag. Zo hebben wij aandacht voor alle medewerkers en bieden wij passende en persoonlijke oplossingen bij problemen. Wordt er een verzuim gemeld? Bij zowel fysieke als mentale klachten bieden wij binnen twee dagen passende hulp. Uiteraard doen wij dit in goed overleg met de bedrijfsarts. 

Meer weten over onze verzuimaanpak?

Wil je meer weten over onze verzuimaanpak? Maak dan vrijblijvend kennis met ons via ons telefoonnummer, per mail of via het contactformulier. Of maak gebruik van onze rekentool als je wilt zien hoeveel jouw bedrijf kan besparen op verzuim. Daarnaast kun je online direct je gegevens achterlaten als je wilt dat wij je helpen bij het pro forma overstappen naar onze arbodienstverlening. Mocht je vragen hebben of jouw situatie graag persoonlijk aan ons voor willen leggen, contacteer ons dan. Onze specialisten staan je graag te woord.

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.