Als Recht Door Zee casemanagers willen wij het verschil maken. Samen resultaten bereiken. Een van de resultaten die wij bereiken, is het realiseren van besparingen voor onze opdrachtgevers. Verzuim kost namelijk geld. Veel geld!

Bij het aangaan van opdrachten bij onze klanten zegt Monique vaak: “Als je denkt dat onze casemanagers niets opleveren, dan moet je ons ook niet inzetten.” De meeste resultaten die wij bereiken, zijn meetbaar. Of het nu gaat om verzuim verlagen, inzetbaarheid vergroten, voorkomen van loonsancties of de juiste vragen stellen aan de bedrijfsarts. Al onze acties zetten wij in om financiële besparingen te realiseren.

Iedere kwartaal zetten wij een casemanager in het zonnetje. We rekenen uit wie het meest heeft bespaard. In kwartaal één van 2020 was dat Recht Door Zee Casemanager van het eerste uur: Sanne. Sanne heeft ruim € 350.000 bespaard voor haar opdrachtgever. Een topprestatie!

Hoe zij dit gedaan heeft?

Door verzuimduur te verkorten, loonsancties en WIA-instroom te voorkomen én succesvol bezwaar te voeren tegen een WIA-uitkering.
Normaal gesproken zouden wij als team Sanne in het zonnetje zetten, maar dat kan nu even niet. Daarom stuurden we Sanne bloemen én een bon om eten te laten bezorgen. Geniet ervan Sanne. Je hebt het verdiend!

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen besparen?

Doe de verzuimscan. En in 3 clicks weet je meteen of er bespaard kan worden.

 

Recht Door Zee Casemanagement. Omdat het om mensen gaat, maar ook omdat het om geld gaat.