Samenwerken met bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen met wie wij samenwerken, weten dat zij werken met casemanagers van Recht Door Zee Casemanagement. Onze casemanagers hebben een specialistische opleiding tot taakgedelegeerde. Daarmee zijn de casemanagers taakdelegatie gemachtigd een medische uitvraag te doen vanaf de eerste ziektedag.

De bedrijfsarts richt zich op de medische duiding én adviseert over het vergroten van de belastbaarheid van de medewerker. Dat scheelt tijd en geld. Hierdoor kunnen zowel de bedrijfsarts als de casemanager van Recht Door Zee efficiënter werken.

Overstappen naar Recht Door Zee

Wilt u overstappen naar onze Recht Door Zee Arbodienstverlening? Recht Door Zee regelt graag de pro forma opzegging* van uw huidige arbodienstverlener vóór 1 oktober a.s. Hierna bent u vrij de juiste keuze te maken, die het best past bij uw organisatie.

*Dit is mogelijk wanneer uw huidige arbodienstverlening niet door een verzekeraar wordt aangeboden, tenzij de overeenkomst reeds meermalen stilzwijgend is verlengd.

Meer weten?

Recht Door Zee Casemanagement vertelt graag meer over Arbodienstverlening en over de voordelen hiervan. Lees ook meer over onze werkwijze. Wij zorgen ervoor dat medewerkers weer met plezier aan de slag gaan. Neem contact op met ons voor een kennismaking.

Wilt u liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan Arbodienstverlening!

Regel het nu in een paar stappen!


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.