Werkwijze Recht Door Zee

Recht Door Zee Casemanagement maakt, samen met werkgevers, meetbare afspraken op basis van uw missie, visie en doelstellingen. Het verzuimpercentage terugdringen is niet altijd het gewenste doel. Een doel kan ook zijn: de regie vergroten van medewerkers. Dan weten medewerkers wat er van hen wordt verwacht wanneer zij zich ziek melden. En nog belangrijker: bij wie zij terecht kunnen om verzuim te voorkomen.

Mensen inzetbaar houden

In samenspraak met de medewerkers en de organisatie lossen wij verzuim structureel op. Wij vergroten de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers. Wij komen langs op de werkvloer, met de bedrijfsarts. Samen houden we alle medewerkers inzetbaar. Hierbij kijken wij verder dan wet- en regelgeving. Omdat het om mensen gaat.

Onze werkwijze

De manier van werken van Recht Door Zee is doelgericht en efficiënt. Wij werken volgens vijf stappen:

  1. De missie, visie en doelstellingen van uw bedrijf duidelijk op een rijtje hebben;
  2. Gezamenlijk bepalen wij meetbare doelen;
  3. Wij sluiten een samenwerkingscontract op maat;
  4. Onze casemanager en de bedrijfsarts starten op de werkvloer;
  5. Periodiek evalueren wij met u de gestelde doelen.

Waarom kiezen voor Recht Door Zee Casemanagement?

Wij geloven dat iedereen wil werken. Wij denken in mogelijkheden. Omdat we verder kijken verder dan wet- en regelgeving. Wij hebben een jarenlange ervaring in verzuimcasemanagement, een groot team geregistreerde casemanagers, werken op éénduidige manier én bieden een landelijke dekking. Wij krijgen mensen in beweging, pakken door en gaan het gesprek aan met de medewerker zodat zij zelf verantwoordelijkheid nemen.

Overstappen naar Recht Door Zee

Wilt u overstappen naar onze Arbodienstverlening? Recht Door Zee regelt graag de pro forma opzegging* van uw huidige arbodienstverlener. Hierna bent u vrij de juiste keuze te maken, die het best past bij uw organisatie.

*Dit is mogelijk wanneer uw huidige arbodienstverlening niet door een verzekeraar wordt aangeboden, tenzij de overeenkomst reeds meermalen stilzwijgend is verlengd.

Meer weten?

Recht Door Zee Casemanagement vertelt graag meer over Arbodienstverlening en over de voordelen hiervan. Wij werken samen met bedrijfsartsen. Samen zorgen wij ervoor dat medewerkers weer met plezier aan de slag gaan. Neem contact op met ons voor een kennismaking.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan Arbodienstverlening!

Regel het nu in een paar stappen!


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.