Arbodienstverlening

Op zoek naar een arbodienstverlener die denkt in oplossingen? Die samen met u werkt aan de inzetbaarheid van alle medewerkers? Dan is Recht Door Zee Arbodienstverlening iets voor u

Ondernemende casemanagers en samenwerkingspartners die geloven dat er voor iedereen een passende plek is in een organisatie. Waarbij zij verder kijken dan wet- en regelgeving. Omdat het om mensen én resultaat gaat.

Omdat het om mensen gaat

Wij geloven dat iedereen wil werken. Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Wij staan voor vrijheid, eerlijkheid, toewijding, ontwikkeling en veiligheid. Zo werken we met onze opdrachtgevers. Altijd rechtdoorzee.

Onze geregistreerde casemanagers denken in mogelijkheden. Omdat wij verder kijken dan wet- en regelgeving. Wij hebben jarenlange expertise in casemanagementverzuim. En een team om op terug te vallen, kennis mee te delen en ervaringen mee uit te wisselen. Wij krijgen mensen in beweging, pakken door en gaan het gesprek aan om verantwoordelijkheid te nemen. Van medewerkers en werkgevers wordt ondernemerschap verwacht om duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt. Samen lossen we het verzuim op.

Voordelen Recht Door Zee Arbodienstverlening

Arbodienstverlening laten uitvoeren door Recht Door Zee Arbodienstverlening kent diverse voordelen. Zo staan onze casemanagers bekend om hun professionele, betrokken en flexibele werkwijze. Wij kijken niet naar wat er niet kan, maar naar wat er mogelijk is. Wij durven hierbij out of the box te denken. Zo kijken wij gerust verder dan de wet- en regelgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk om een duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers na te streven. Alle partijen hebben namelijk belang bij zo min mogelijk verzuim of een snelle re-integratie. Uiteraard behandelen we elke medewerker én elke casus op een persoonlijke wijze.

  • Aandacht voor alle medewerkers om verzuim te voorkomen
  • Vanaf de eerste dag zicht op arbeidsmogelijkheden
  • Korte lijnen met bedrijfsarts
  • Binnen 48 uur hulp bij mentale en fysieke klachten
  • We passen onze dienstverlening aan op uw doelen
  • Samen sturen we op de verantwoordelijkheid door de medewerkers
  • Samen reduceren en voorkomen we verzuim, geen pleisters plakken, maar structurele oplossingen bieden

Samenwerken met BIG-geregistreerde bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen met wie wij samenwerken, weten dat zij werken met Recht Door Zee Casemanagers. Dat zijn casemanagers met een specialistische opleiding tot taakgedelegeerde. Daarmee zijn de casemanagers taakdelegatie gemachtigd om medische uitvraag te doen vanaf de eerste ziektedag.

Wij hebben korte lijnen met de bedrijfsarts waardoor we snel kunnen schakelen en de medewerker snel op een gezonde manier aan het werk kan.

 

Onze arbodienstverlener vormt onderdeel van jouw team

Onze arbodienstverlener vormt onderdeel van jouw team. Door een hechte samenwerking na te streven kunnen we namelijk zo efficiënt mogelijk werken. Uiteraard heeft onze arbodienstverlener ook de bedrijfsarts onder “speed dial” staan. Door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen we binnen 48 uur passende hulp bieden bij zowel fysieke als mentale klachten. Het doelmatig inzetten van de bedrijfsarts werkt bovendien kostenbesparend en voorkomt verzuim op de lange termijn. Uiteraard is ons doel om structurele oplossingen te bieden. Op deze manier kunnen we ziekteverzuim terugdringen en voorkomen.

Kom in contact met onze arbodienstverleners

Voor meer informatie kun je direct in contact komen met onze arbodienstverleners via de e-mail, telefoon of via het contactformulier. Wij beantwoorden je vragen graag of kunnen een afspraak maken op jouw kantoor of onze locatie. Onze locatie bevindt zich in Almere. Je bent hier van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Wil je graag overstappen naar Recht Door Zee Arbodienstverlening? Wij regelen graag de pro forma opzegging van je huidige arbodienstverlener. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Arbodienstverlening!

Regel het nu in een paar stappen!


Rechtdoorzee-werkwijze arbodienst

Kortom: we maken samen meetbare afspraken op basis van uw missie, visie en doelstellingen. Het verzuimpercentage terugdringen is niet altijd het gewenste doel. Het doel kan ook zijn de regie van de medewerker te vergroten. Dan weet de medewerker wat er van hem verwacht wordt wanneer hij zich ziekmeldt. En nog belangrijker, bij wie hij terecht kan om verzuim te voorkomen.

Samen met de medewerkers en de organisatie lossen wij verzuim structureel op. En vergroten wij de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers.

Samen houden wij alle medewerkers inzetbaar. Hierbij kijken wij verder dan wet- en regelgeving. Omdat het om mensen gaat.

Wilt u overstappen naar onze Recht Door Zee Arbodienstverlening? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan Arbodienstverlening 2.0!

Regel het nu in een paar stappen!


Een flexibele en meedenkende arbodienstverlener,
die samen met jou het verzuim probeert terug te dringen.

Anouk Kleijn - P&O Adviseur, De Schoor

Onze ervaringen met Recht Door Zee zijn zeer positief. Zij denken echt met de ondernemers mee, komen met goede oplossingen en adviezen. Echte toppers!

Marco Tiggelman - Eigenaar, James Autoservice

Het is prettig om te sparren over ingewikkelde verzuimdossiers met échte verzuimspecialisten. Om je kennis te vergroten én een positiever resultaat.

Rina van der Zwaag - HR Manager, Vlint Holding BV

Professioneel, betrokken
en volhardend gaan voor win-win.

Marinka van Glasberg - HR Manager, Brabant Zorg

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft geruime tijd gebruik gemaakt van de diensten van Recht door Zee Casemanagement door de inzet van een casemanager. Wat typeert de samenwerking: snelle inzet/plaatsing, kennis van zaken, professionaliteit, fijne collega, Recht Door Zee investeert.

Birgitte van den Berg - Teammanager, P&O Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Als partner heeft Recht Door Zee Casemanagement er samen met het vaste team voor gezorgd dat onze organisatie weer een stap verder is gekomen in het professionaliseringsproces t.a.v. duurzame inzetbaarheid. Wij zijn nu met een vast team klaar voor een goede toekomst in een wendbare organisatie.

Andre Drenth - Teammanager HR Services, Gemeente Almere

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.