Arbodienstverlening 2.0

Op zoek naar een arbodienstverlener die denkt in oplossingen? Die samen met u werkt aan de inzetbaarheid van alle medewerkers?

Dan is Arbodienstverlening 2.0 iets voor u

Ondernemende casemanagers en samenwerkingspartners die geloven dat er voor iedereen een passende plek is in een organisatie. Waarbij zij verder kijken dan wet- en regelgeving. Omdat het om mensen én geld gaat.

Omdat het om mensen gaat

Wij geloven dat iedereen wil werken. Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Wij staan voor vrijheid, eerlijkheid, toewijding, ontwikkeling en veiligheid. Zo werken we met onze opdrachtgevers. Altijd rechtdoorzee.

Onze geregistreerde casemanagers denken in mogelijkheden. Omdat wij verder kijken dan wet- en regelgeving. Wij hebben jarenlange expertise in casemanagement verzuim. En een team om op terug te vallen, kennis mee te delen en ervaringen mee uit te wisselen. Wij krijgen mensen in beweging, pakken door en gaan het gesprek aan om verantwoordelijkheid te nemen. Van medewerkers en werkgevers wordt ondernemerschap verwacht om duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt. Samen lossen we het verzuim op.

Voordelen Arbodienstverlening 2.0 Recht Door Zee

Doordat wij werken met casemanagement taakdelegatie, zelfstandige bedrijfsartsen en geregistreerde casemanagers levert dat vele voordelen op:

  • Aandacht voor alle medewerkers om verzuim te voorkomen
  • Vanaf de eerste dag zicht op arbeidsmogelijkheden.
  • We passen onze dienstverlening aan op uw doelen
  • Samen met de bedrijfsarts zijn we aanwezig op de werkvloer
  • Verzuimsysteem is in beheer van werkgever
  • Samen sturen we op de verantwoordelijkheid door de medewerkers
  • Samen reduceren en voorkomen we verzuim, structureel geen pleisters plakken maar structurele oplossingen

Samenwerken met bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen met wie wij samenwerken, weten dat zij werken met Recht Door Zee Casemanagers. Dat zijn casemanagers met een specialistische opleiding tot taakgedelegeerde. Daarmee zijn de casemanagers taakdelegatie gemachtigd om medische uitvraag te doen vanaf de eerste ziektedag.

De bedrijfsarts richt zich op de medische duiding én adviseert over het vergroten van de belastbaarheid van de medewerker. Dat scheelt tijd en geld, zodat zowel de bedrijfsarts als de Recht Door Zee Casemanager efficiënter kunnen werken.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan Arbodienstverlening 2.0!

Regel het nu in een paar stappen!


Rechtdoorzee werkwijze arbodienst

Kortom we maken samen meetbare afspraken op basis van uw missie, visie en doelstellingen. Het verzuimpercentage terugdringen is niet altijd het gewenste doel. Het doel kan ook zijn om de regie van de medewerker te vergroten. Dan weet de medewerker wat er van hem verwacht wordt wanneer hij zich ziek meldt. En nog belangrijker, bij wie hij terecht kan om verzuim te voorkomen.

Samen met de medewerkers en de organisatie lossen wij verzuim structureel op. En vergroten wij de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers.

Wij komen met de bedrijfsarts bij u op de werkvloer. Zodat we samen alle medewerkers inzetbaar kunnen houden. Hierbij kijken wij verder dan Wet- en regelgeving. Omdat het om mensen gaat.

Wilt u overstappen naar onze Arbodienstverlening 2.0? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan Arbodienstverlening 2.0!

Regel het nu in een paar stappen!


voordelen arbodienstverlening 2.0 >>>
Arbodienstverlening 2.0 op één A4’tje

Een flexibele en meedenkende arbodienstverlener,
die samen met jou het verzuim probeert terug te dringen.

Anouk Kleijn - P&O Adviseur, De Schoor

Onze ervaringen met Recht Door Zee zijn zeer positief. Zij denken echt met de ondernemers mee, komen met goede oplossingen en adviezen. Echte toppers!

Marco Tiggelman - Eigenaar, James Autoservice

Het is prettig om te sparren over ingewikkelde verzuimdossiers met échte verzuimspecialisten. Om je kennis te vergroten én een positiever resultaat.

Rina van der Zwaag - HR Manager, Vlint Holding BV

Professioneel, betrokken
en volhardend gaan voor win-win.

Marinka van Glasberg - HR Manager, Brabant Zorg

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft geruime tijd gebruik gemaakt van de diensten van Recht door Zee Casemanagement door de inzet van een casemanager. Wat typeert de samenwerking: snelle inzet/plaatsing, kennis van zaken, professionaliteit, fijne collega, Recht Door Zee investeert.

Birgitte van den Berg - Teammanager, P&O Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Als partner heeft Recht Door Zee Casemanagement er samen met het vaste team voor gezorgd dat onze organisatie weer een stap verder is gekomen in het professionaliseringsproces t.a.v. duurzame inzetbaarheid. Wij zijn nu met een vast team klaar voor een goede toekomst in een wendbare organisatie.

Andre Drenth - Teammanager HR Services, Gemeente Almere

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.