Arbobeleid

Verbeter je arbobeleid met de hulp van onze casemanagers

Veel werkgevers vinden het lastig om een goed arbobeleid op te stellen. Want op welke manier creëer je een veilige en gezonde werkomgeving? En wat kun je doen om ziekteverzuim te verminderen of te voorkomen? De casemanagers van Recht Door Zee Arbodienstverlening helpen je graag bij het verbeteren van je arbobeleid en meer. Zo vormen wij een belangrijk aanspreekpunt en een partner binnen jouw bedrijf. Wij zorgen voor een maximale inzetbaarheid op de werkvloer. Dit doen we door contact te onderhouden met elke medewerker én binnen korte tijd passende hulp te bieden bij ziekte of calamiteiten.

Wij vertalen het arbo beleid in meetbare en realistische doelen

Het arbo beleid vertalen wij in meetbare en realistische doelen. Op deze manier kunnen we binnen een bepaald tijdsbestek de doelen evalueren en bijstellen. Hoewel onze missie is om ziekteverzuim te reduceren en voorkomen, betekend dit niet altijd dat een medewerker weer snel aan de bak moet. Zo kijken wij altijd naar een passende en persoonlijke oplossing. Wij hanteren hierbij een professionele én frisse werkwijze. Zo kijken we liever niet naar wat er allemaal niet kan, maar richten we ons op de mogelijkheden. Welke werkzaamheden kan de medewerker bijvoorbeeld wel uitvoeren?

Leg ons jouw arbobeleidsplan voor

Wil jij jouw arbobeleidsplan graag aan onze specialisten voorleggen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je. Daarnaast kun je ons contacteren als je (vrijblijvend) meer informatie wilt ontvangen of een vraag hebt. Mocht je direct willen overstappen, dan kun je dit regelen via het online formulier. Nadat je een aantal gegevens hebt ingevuld zullen wij het overige papierwerk voor je uit handen nemen. Mocht je toch nog vragen hebben, of wil je ons graag beter leren kennen, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord en vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.