Arbo ziekteverzuim

Aan het Googelen op “arbo ziekteverzuim”?

Ben je druk aan het Googelen op “arbo ziekteverzuim”? Bij Recht Door Zee Arbodienstverlening ben je aan het goede adres. Wij zijn een arbodienstverlener die out of the box denkt en net wat verder kijkt dan de standaard regels en wetgeving. Wij zien ieder mens én elk bedrijf als uniek en bieden daarom altijd een oplossing op maat. Ons streven hierbij is om de inzetbaarheid van de medewerkers te verhogen. Dit doen we door het re-integratieproces efficient aan te pakken en door te kijken naar mogelijkheden. Daarnaast reageren we snel en adequaat als iemand uitvalt en medische hulp nodig heeft bij mentale of fysieke klachten.

Terugdringen ziekteverzuim en arbo beleid onder de loep nemen

Het terugdringen van het ziekteverzuim en het arbo beleid onder de loep nemen zijn zaken waar wij je bij kunnen helpen. Daarnaast vormen wij een partner binnen jouw bedrijf. Zo hebben wij aandacht voor alle medewerkers en bieden wij binnen 48 uur hulp bij fysieke of mentale klachten. Wij hanteren hierbij korte lijnen met de bedrijfsarts én passen onze dienstverlening aan aan jouw doelen. Deze doelen bespreken we uiteraard vooraf en zetten we op papier. Door de doelen overzichtelijk en meetbaar te maken, kunnen we tijdens een periodiek gesprek de situatie evalueren.

Wil je meer weten over arbo en ziekteverzuim?

Wil je meer weten over arbo en ziekteverzuim? Neem dan de tijd om verder te lezen op de website van Recht Door Zee Arbodienstverlening. Hier lees je meer over onze werkwijze, ons deskundige team en onze abonnementen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord of kunnen een afspraak met je maken. Wil je direct overstappen? Regel dit dan snel en eenvoudig via ons contactformulier!

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.