Arbo MKB

Ondersteuning bij de arbo van jouw MKB

Onder de arbo van jouw MKB vallen alle verplichtingen waar je aan moet voldoen om een veilige en gezonde werkomgeving voor je medewerkers te creëren. Het nauwkeurig naleven van het arbobeleid is wettelijk verplicht. Daarnaast is het belangrijk om ongelukken en verzuim op de werkvloer te voorkomen. Ben je op zoek naar een arbodienstverlener die je ondersteunt bij het arbeidsomstandighedenbeleid en verzuimbeleid? Een arbodienstverlener die je bovendien helpt om de inzetbaarheid van alle medewerkers te verhogen? Maak dan kennis met de casemanagers van Recht Door Zee Arbodienstverlening. Onze casemanagers denken in mogelijkheden en kijken verder dan de wet- en regelgeving.

Nauwe samenwerking MKB en arbo dienstverlener

Een nauwe samenwerking van het MKB en de arbo dienstverlener helpt je om structurele regelingen te creëren. Zo wordt verzuim gereduceerd én voorkomen door te kijken naar duurzame oplossingen. Wij bepalen samen met jou meetbare doelen. Uiteraard sluiten deze doelen naadloos aan bij jouw missie, visie en doelstellingen. Zo kunnen we een periodieke evaluatie inplannen en een nauwe samenwerking garanderen. Onze casemanagers zijn goed bereikbaar en kunnen via onze partners binnen 48 uur passende hulp bij fysieke en mentale klachten inzetten. Daarnaast hanteren wij een korte lijn met de bedrijfsarts zodat we snel kunnen schakelen en op verzuim kunnen inspelen.

Meer weten over arbo voor MKB?

Wil je meer weten over arbo voor MKB? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail, via ons telefoonnummer of via het contactformulier. Ook kun je op onze website lezen wat andere klanten van ons en onze dienstverlening vinden. Zo worden onze arbodienstverleners ook wel omschreven als flexibel, betrokken en volhardend. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met het team van Recht Door Zee Arbodienstverlening als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken. Wij staan je graag te woord en vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.