Arbo arts

De rol van de arbo arts binnen uw bedrijf

De arbo arts speelt een grote rol binnen uw bedrijf. Zo begeleidt de arbo arts zieke werknemers, adviseert over ziekteverzuim, signaleert beroepsziektes en zorgt voor preventie om ziekteverzuim te voorkomen. Dit laatste is misschien wel één van de belangrijkste taken van de arbo arts. Ziekteverzuim kost de werkgever namelijk gemiddeld zo’n €300,- per dag. Daarnaast gaat de werkdruk omhoog voor de werknemers die de werkzaamheden van de zieke werknemer moeten opvangen. De kans op een burn-out is hierdoor groter. Voorkom deze problemen door goed samen te werken met de arbo arts of hierdoor een derde partij – zoals Recht Door Zee Casemanagement – in te schakelen.

Recht Door Zee Casemanagement en een arbo arts inschakelen

Recht Door Zee Casemanagement en een arbo arts inschakelen bespaart u tijd en geld. Zo houdt Recht Door Zee Casemanagement zich bezig met het structureel oplossen van ziekteverzuim. Wij richten ons niet op de korte termijn, maar willen samen met u een toekomstbestendige organisatie creëren. Duurzame inzetbaarheid is ons doel. Wij voeren het casemanagement met veel passie en plezier uit én hebben jarenlange kennis en ervaring. Wij vormen hierdoor een belangrijke schakel binnen uw bedrijf. Uiteraard werken we nauw samen met alle betrokkenen in de organisatie.

Meer weten over een consult arbo arts en Recht Door Zee Casemanagement?

Wilt u meer weten over een consult arbo arts en Recht Door Zee Casemanagement? Op onze website leest u meer over wie wij zijn en wat onze arbodienstvderlening precies inhoudt. Ontdek bijvoorbeeld welke voordelen ons abonnement op maat u biedt. Met onze besparingstool berekent u direct hoeveel u kunt besparen als u ons inschakelt. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft of direct een afspraak wilt maken voor een consult. Bereik ons gemakkelijk telefonisch of via ons contactformulier.

Benieuwd hoe u kan besparen?

Recht Door Zee Directeur Monique helpt u graag.

 06 – 51 47 73 19

Liever gebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.


Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.