Arbo adviesbureau

Op zoek naar een arbodienstverlener die denkt in oplossingen? Die samen met u werkt aan de inzetbaarheid van alle medewerkers? Dan is Recht Door Zee Arbodienstverlening iets voor u!

Reduceer ziekteverzuim met hulp van een arbo adviesbureau

Een arbo adviesbureau heeft als doel om het ziekteverzuim te reduceren. Ziekteverzuim vormt namelijk een groot probleem op de werkvloer dat niet alleen vervelend is voor de zieke medewerkers, maar ook voor het bedrijf. Bij Recht Door Zee Arbodienstverlening gaan we graag – samen met jou – op zoek naar een structurele oplossing. Dit doen we door kennis te maken met jouw bedrijf en jouw doelen te bespreken. Daarnaast gaan we aan de slag met alle medewerkers. Wij willen niet alleen de inzetbaarheid van de medewerkers verhogen, maar er ook voor zorgen dat ze bij ziekte direct weten waar en bij wie ze terecht kunnen.

Arbo adviseur staat klaar voor jou en je medewerkers

De arbo adviseur van Recht Door Zee Arbodienstverlening staat klaar voor jou en je medewerkers. Zo stellen we meetbare doelen op die we tijdens een periodieke evaluatie zullen bespreken. Zijn de doelen behaald en welke zaken kunnen we wellicht verbeteren of aanpassen? Ook voor de medewerkers vormen we een belangrijk aanspreekpunt. Zo bieden we bij fysieke én mentale klachten passende hulp. Dit doen wij altijd binnen 48 uur. Doordat we nauw samenwerken met de bedrijfsarts kunnen we snel reageren én kosten besparen. Wij kijken bovendien naar mogelijkheden en werkzaamheden die wel uitgevoerd kunnen worden. Een snelle re-integratie is namelijk van groot belang voor alle partijen.

Direct advies arbo ontvangen?

Wil je direct advies arbo ontvangen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. Dit kan via de e-mail, telefoon of via het contactformulier. Onze specialisten staan je graag te woord en vertellen je graag meer over onze dienstverlening. Gaat jouw voorkeur uit naar een fysiek gesprek? Dan nodigen we je van harte uit bij ons op kantoor in Almere of komen we naar jouw locatie. Zodoende komen we samen tot een oplossing die het beste bij jouw bedrijf en jouw situatie past.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Arbodienstverlening!

Regel het nu in een paar stappen!


Een flexibele en meedenkende arbodienstverlener,
die samen met jou het verzuim probeert terug te dringen.

Anouk Kleijn - P&O Adviseur, De Schoor

Onze ervaringen met Recht Door Zee zijn zeer positief. Zij denken echt met de ondernemers mee, komen met goede oplossingen en adviezen. Echte toppers!

Marco Tiggelman - Eigenaar, James Autoservice

Het is prettig om te sparren over ingewikkelde verzuimdossiers met échte verzuimspecialisten. Om je kennis te vergroten én een positiever resultaat.

Rina van der Zwaag - HR Manager, Vlint Holding BV

Professioneel, betrokken
en volhardend gaan voor win-win.

Marinka van Glasberg - HR Manager, Brabant Zorg

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft geruime tijd gebruik gemaakt van de diensten van Recht door Zee Casemanagement door de inzet van een casemanager. Wat typeert de samenwerking: snelle inzet/plaatsing, kennis van zaken, professionaliteit, fijne collega, Recht Door Zee investeert.

Birgitte van den Berg - Teammanager, P&O Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Als partner heeft Recht Door Zee Casemanagement er samen met het vaste team voor gezorgd dat onze organisatie weer een stap verder is gekomen in het professionaliseringsproces t.a.v. duurzame inzetbaarheid. Wij zijn nu met een vast team klaar voor een goede toekomst in een wendbare organisatie.

Andre Drenth - Teammanager HR Services, Gemeente Almere

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.