Fiets je vitaal met Recht Door Zee Arbodienstverlening

Heb je ooit gedacht aan fietsen en tegelijkertijd genieten van een verse smoothie? Bij onze stand bieden we je de kans dit te ervaren op onze smoothie fietsen. Trap zo hard als je kunt om je eigen smoothie te mixen, maar wees gewaarschuwd, het is tevens een wedstrijd! Daag je collega’s uit en laat zien wie de meest vitale fietser is. De winnaar ontvangt niet alleen een heerlijke smoothie, maar ook een leuke verrassing van ons. Kom langs bij onze stand en maak jezelf fit en fruitig!

Het team van Recht Door Zee staat te popelen je te verwelkomen op stand nummer 109.

De beurs is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de vitaliteit en gezondheid binnen organisaties.

Bespaar vandaag en investeer morgen

Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) bedroegen de totale kosten van ziekteverzuim in Nederland in 2020 ongeveer 4,4 miljard euro. Dit bedrag omvat zowel de uitkeringen aan zieke werknemers (zoals de loondoorbetaling bij ziekte) als de indirecte kosten voor werkgevers, zoals het inhuren van vervangend personeel, productiviteitsverlies en administratieve kosten.

Kosten die beter besteed kunnen worden aan het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers.

Door te investeren in de vitaliteit van medewerkers kunnen organisaties besparen op verzuimkosten. Dit kan worden bereikt door middel van preventieve gezondheidsprogramma’s, ergonomische aanpassingen op de werkplek, ondersteuning voor geestelijke gezondheid, flexibel werken, sport- en fitnessvoorzieningen, gezonde voedingsmogelijkheden, reguliere gezondheidscontroles en andere initiatieven om de algehele gezondheid en welzijn van werknemers te bevorderen. Het resultaat is doorgaans minder ziekteverzuim, hogere productiviteit en tevreden medewerkers.

Op woensdag 15 november 2023 zijn wij te vinden op de vakbeurs “Gezond en Vitaal” in de evenementenhal, Franklinweg 2 te Gorinchem. Bezoek ons op stand nummer 109 en we rekenen direct voor je uit wat jouw bedrijf kan besparen op verzuim en investeren in preventie.

Jouw investering in preventie begint hier!

Stop met dweilen en draai de verzuimkraan dicht

Drie redenen om langs te komen op onze stand nummer 109:

1 Fiets je vitaal met Recht Door Zee Arbodienstverlening. Fiets en maak tegelijk een door jou zelf bedachte smoothie.

2 Bespaar vandaag, en investeer morgen: Jouw investering in preventie begint hier. Bereken hoeveel jouw organisatie kan besparen op verzuim kosten en hierdoor kan investeren in inzetbaarheid.

3 Kleine vragen, grote resultaten: Herken de signalen en voer het goede gesprek. 80% van verzuim heeft geen medische oorzaak. Door de signalen te herkennen kan veel verzuim voorkomen worden. Wij geven inzicht en delen tips.

Het team van Recht Door Zee Arbodienstverlening kijkt ernaar uit je de 15e te ontmoeten!